Αναζήτηση

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Μερικές σκέψεις ... πριν τις εκλογές για τον Δήμο Παπάγου - ΧολαργούΓράφει ο
Δημήτρης Νανούρης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Παπάγου - Χολαργού
Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2010 μπορεί να ψηφίσαμε με βάση το συναίσθημα, την τοπικότητα ακόμα και με βάση την συνήθεια.

Ωστόσο, τα χρόνια που πέρασαν μας άλλαξαν όλους, εξαιτίας της πρωτόγνωρης και παρατεταμένης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Σήμερα η ψήφος στις εκλογές διαφέρει. Σήμερα στις Δημοτικές Εκλογές δεν επιτρέπετε να ψηφίσουμε με βάση το συναίσθημα, με βάση την πολιτική μας πεποίθηση, με βάση το αν είμαστε Παπαγιώτες ή Χολαριώτες.

Σήμερα στις Δημοτικές Εκλογές ψηφίζουμε με βάση την ικανότητα του υποψήφιου Δημάρχου και των Δημοτικών του Συμβούλων να αντιμετωπίσουν τα τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα του Δήμου μας. Σήμερα ψηφίζουμε όχι αν ο υποψήφιος Δήμαρχος είναι Παπαγιώτης ή Χολαριώτης αλλά αν ο υποψήφιος είναι ικανός, ηθικός, καταρτισμένος, παραγωγικός, οργανωτικός και καινοτόμος. Ψηφίζουμε Δήμαρχο που θα πάει τον τόπο μας μπροστά και θα βοηθήσει τους Δημότες του που αντιμετωπίζουν μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συγκεντρώνονται αναμφισβήτητα στην υποψηφιότητα του ιατρού εντατικολόγου Γιάννη Κεχρή. Είναι αυτοδημιούργητος, ηθικότατος, δουλευταράς, έχει πολυετή αυτοδιοικητική εμπειρία, έχει αποδείξει ότι προσφέρει αποτελεσματικά σε κρίσιμους κοινωνικούς τομείς όπως είναι η φροντίδα των βρεφών και των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς και των ηλικιωμένων στα ΚΑΠΗ. Αντιμετωπίζει την πόλη ως όλον και όχι ως δύο διαφορετικές περιοχές. Αντιμετωπίζει την πόλη ως ιατρός, που καλείτε να θεραπεύσει τον ασθενή, ασχέτως αν είναι Έλληνας ή μετανάστης, ασχέτως αν είναι πλούσιος ή φτωχός, ασχέτως αν είναι Παπαγιώτης ή Χωλαριώτης.

Στο πλαίσιο αυτό κινείται και η δική μου υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος. Αν και Παπαγιώτης αναγνωρίζω και ξεχωρίζω από όλες τις υποψηφιότητες για τον Δήμο, την υποψηφιότητα του Χωλαριώτη Γιάννη Κεχρή γιατί δεν μας χωρίζουν τα πρώην διοικητικά όρια αλλά μας ενώνει η αναγκαιότητα ο ενιαίος Δήμος να αντιμετωπίσει άμεσα τα προβλήματά του και να είναι αρωγός στις δυσκολίες όλων των δημοτών του.

Οι γνώσεις μου ως Αρχιτέκτονας Μηχανικός του ΕΜΠ και η πολυετής μου επαγγελματική εμπειρία στο κλάδο των κατασκευών, των αστικών αναπλάσεων, του πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού, θεωρώ ότι μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθειά αυτή. Ο Δήμος μας έχει πλειάδα σημαντικών θεμάτων στον τομέα αυτό να λύσει, ένα μάλιστα από τα σημαντικότητα αποτελεί η τροποποίηση του προσφάτως ψηφισθέντος (με ψήφους 15 έναντι 14) από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) της ενότητας του Παπάγου, το οποίο αν θεσμοθετηθεί θα αλλάξει προς το αρνητικό την πόλη μας.

Τα ζητήματα που καλούμαστε να λύσουμε ως ενιαία πόλη, ως δημότες και ως νέα Δημοτική Αρχή είναι εξόχως σοβαρά και απαιτούν αποφασιστικότητα, εργατικότητα, σύμπνοια και διαφάνεια.

Τόσο η υποψηφιότητα του Γιάννη Κεχρή ως Δημάρχου όσο και η δική μου ως Δημοτικού Συμβούλου, αλλά και των συνυποψήφιων μου στο Συνδυασμό "Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου - Χολαργού", έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η νέα Δημοτική Αρχή ενώ παράλληλα διαθέτουν και την δυναμική ενός μεγάλου τμήματος δημοτών της πόλης μας που ήδη μας εμπιστεύεται.

Η στήριξη του Συνδυασμού του Γιάννη Κεχρή είναι πράξη ευθύνης για την πόλη μας.

Σας ζητώ να συνεισφέρετε στην προσπάθεια αυτή.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Νανούρης 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτικής Ενότητας Παπάγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: