Αναζήτηση

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

Άννα Παπαναστασίου - Bιογραφικό


π. Αντιδήμαρχος Δήμου Χολαργού
και
Πρόεδρος ΚΑΠΗ


Η επιμονή και η αγάπη σας, μ’ έπεισαν να δηλώσω υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του 2014. 

Σας υπόσχομαι ότι θ’ αγωνιστώ για όσα πιστεύω, για όσα με ενδιαφέρουν, με πονούν, με θυμώνουν ή μου δίνουν ελπίδες.

Γνωρίζετε πως είναι στοιχείο της ψυχής μου να νοιάζομαι, να πιστεύω, να προσπαθώ και να ονειρεύομαι, μέχρι να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα όλων όσων τα νοιώθουν και δικά τους.

Είμαι εδώ, κόντρα στις σειρήνες και στο βόλεμα, κόντρα στον ατομικισμό που ξεχνά ότι τα μεγάλα και ωραία αξίζει και πρέπει να είναι συλλογικά.

Για όλα αυτά είμαι εδώ!

Η γνώμη μου είναι ότι περιπλανιόμαστε με διλήμματα που όσο κι αν είναι σημαντικά είναι λιγότερο σπουδαία από τις ίδιες τις ζωές και τον τόπο μας. Και σ’ αυτές τις εκλογές τα διλήμματα είναι εξίσου σοβαρά: Πορεία ευθύνης ή πορεία υποσχέσεων;

Στα δύσκολα που δίνουν προοπτική ή στα εύκολα που υπονομεύουν το αύριο; Ποιος θα αναλάβει τον Δήμο, αλλά και ποιος θα υπερασπιστεί τον τόπο σωστά και αποτελεσματικά, από όσα μας απειλούν και μας υπονομεύουν; Πάντα έκανα ότι πίστευα. Έτσι θα κάνω και τώρα. Με τον Γιάννη Κεχρή, τον έντιμο, ασυμβίβαστο, μαχητή και οραματιστή! Μαζί με τους συνεργάτες του θα δώσουμε τον μεγαλύτερο αγώνα, με συνέπεια, ευθύνη, αλήθεια και πάνω από όλα κοινωνική ευαισθησία. Σ’ αυτήν την προσπάθεια δηλώνω παρούσα.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, με την οποία εδώ και χρόνια με περιβάλλετε. Κι εγώ θα ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Πάντα η δική σας,

Άννα Παπαναστασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: