Αναζήτηση

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

"ΕΝΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΚΕΧΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ"


Γράφει ο
Χρήστος Χριστόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Παπάγου Χολαργού 

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου των  αυτοδιοικητικών εκλογών, φρονώ πως άπαντες συνυποψήφιοι έχουμε μια ηθική υποχρέωση: να εξηγήσουμε στους δημότες την επιλογή μας να ταχθούμε υπό τον εκάστοτε εν δυνάμει Δήμαρχο.Προσωπικά,ανακοίνωσα την κάθοδό μου στις προσεχείς εκλογές τον Ιούνιο του 2013 υπό τον Γιάννη Κεχρή και όχι δύο μήνες πριν από την κάλπη όπως δυστυχώς έπραξαν πολλοί συνυποψήφιοι άλλων παρατάξεων.Ήταν μια συνειδητή, αμετάκλητη απόφαση ευθύνης και σταθερότητας. Την ώρα που αρκετοί αξιολογούσαν δημοκοπικά το ποιόν του εκάστοτε υποψηφίου και επέλεξαν οπορτουνιστικά την κάθοδό τους στις εκλογές, ο γράφων αιτιολογούσε έξι μήνες πριν από την εκλογική αναμέτρηση την επιλογή του να συμπαραταχθεί με τον Γιάννη Κεχρή και τη «Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού»
Η απάντηση που δίνω και σήμερα περιστρέφεται γύρω από την ικανότητα του πολιτικού ανδρός να διοικήσει αποτελεσματικά το Δήμο.
Συγκεκριμένα, στο κομμάτι των οικονομικών και της απορρόφησης ευρωπαϊκών κονδυλίων, ο Γιάννης Κεχρής αποδεδειγμένα κατέχει τις απαραίτητες τεχνοκρατικές γνώσεις καθώς και την πολιτική βούληση να προχωρήσει σε στοχευμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την οικονομική διαχείριση του Δήμου μας.
Στον τομέα της πολιτιστικής-οικονομικής διπλωματίας, έχοντας προχωρήσει σε ένα εξονυχιστικό SWOT Analysis,αποτελεί το μοναδικό εν δυνάμει Δήμαρχο με ξεκάθαρη πρόταση εφαρμογής πολιτικής place branding στον Δήμο μας. Ο Γιάννης Κεχρής είναι αυτός που παρουσίασε τα πέντε απαραίτητα βήματα για την εφαρμογή της εν λόγω πολιτικής στρατηγικού σχεδιασμού της Τοπικής μας Κοινωνίας και όχι προεκλογικά πυροτεχνήματα ευτελούς χαρακτήρα.
Στο αέναο ερώτημα γύρω από το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας και τις επιπτώσεις του- δραματική μείωση της κρατικής επιχορήγησης-ο σχεδιασμός και το πλάνο του Γιάννη Κεχρή επί της Αρχής της Εταιρικής Σχέσης αποτελεί την πλέον αποστομωτική απάντηση στους επαγγελματίες καταστροφολόγους. Η τεχνοκρατική κατάρτιση του επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης στη διαχείριση και αξιοποίηση των νέων Χρηματοδοτικών Εργαλείων αποτελεί καταλυτικό παράγοντα όσον αφορά την καταλληλότητα του για την Διοίκηση του Δήμου.
Οι στοχευμένες προτάσεις του για την εφαρμογή Ο.Ε.Ε (Οργανωμένης Εδαφικής Επένδυσης) με επίκεντρο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας καθώς και η ενεργοποίηση των τοπικών Συλλόγων, Σωματείων, Επιχειρήσεων από κοινού με τον ιδιωτικό τομέα μέσω του CLLD (Community Lead Local Development) αποτελούν αδιάσειστα πειστήρια για τις ικανότητες του Γιάννη Κεχρή.
Φανερώνουν όμως και στους δημότες  την ουσία της πολιτικής επιλογής μου (εδώ και περίπου 1 χρόνο) να συμπαραταχτώ με τον Γιάννη Κεχρή: Ένας άνθρωπος που δε δηλώνει μονάχα έτοιμος να νικήσει στις εκλογές, αλλά και να διοικήσει με επιτυχία το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: