Αναζήτηση

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Πετικίδης Παναγιώτης - Βιογραφικό Επιχειρηματίας Γεννήθηκα στον Χολαργό το 1962. 
Οι γονείς γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στον νομό Κορινθίας με καταγωγή του πατέρα την Προύσα της Μικράς Ασίας και τις αλησμόνητες χαμένες πατρίδες.
Υιός Αξιωματικού- Μουσικού  της παλιάς Ελληνικής Χωροφυλακής. Ο αδελφός του πατέρα μου Γεώργιος Πετικίδης επιχειρεί στον Χολαργό από το 1963 κατάστημα ΠΕΤΙΚΙΔΗΣ – ΩΡΟΛΟΓΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ στην Μεσογείων και τώρα στην Φανερωμένης συνεχίζουν τα ξαδέλφια μου.
Βαφτίστηκα στην Εκκλησία της Φανερωμένης Χολαργού το 1963. Στην Φανερωμένη πάλι παντρεύτηκα την Μαρία Μπονάνου το 1977 η οποία εργάζεται στον Σκλαβενίτη στον Χολαργό. Στην Φανερωμένη και πάλι βάφτισα και τους δύο γιούς μου τον Νίκο το 2000  και τον Δημήτρη το 2001, 15 και 13 ετών αντίστοιχα σήμερα.
Αποφοίτησα από όλα τα δημόσια σχολεία του Χολαργού. Δημοτικό Γυμνάσιο Λύκειο τάξη 1980.
Απόφοιτος του Αμερικανικού κολλεγίου Deree με πτυχίο Bachelor Economics
Απόφοιτος ΤΕΙ Αθηνών σχολή ΣΔΟ τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Απόφοιτος La Verne University MBA Master in Business Administration.  
Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στο λαμπρό σώμα της αεροπορίας για 23 μήνες στην Σχολή Ικάρων και στο Κ.Α.Ι.- 251 ΓΝΑ (Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής στην Κατεχάκη).

Σταδιοδρομία  18 ετών σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες σε θέσεις ευθύνης.
Coca Cola. Trade Marketing Διευθυντής Ανάπτυξης Αγοράς Σούπερ Μάρκετ.
Pepsico. Διευθυντής πωλήσεων μεγάλων πελατών.
Leroy Merlin.  Διευθυντής τμημάτων Ηλεκτρολογικού και Κιγκαλερίας.
Johnson & Son.  Υπεύθυνος πωλήσεων περιοχής.
Chep.  Υπεύθυνος διασφάλισης παγίων.
Τρέχουσα επαγγελματική ενασχόληση. Επιχειρηματίας από το 2012 στην Αγία Παρασκευή Αγίου Ιωάννου 43, ιδιοκτήτης εισαγωγικής επιχείρησης με προϊόντα μανικιούρ ονυχοπλαστικής  με παροχή εκπαίδευσης και υπηρεσιών αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ευρωπαϊκών εταιρειών.
Προηγούμενη επιχειρηματική ενασχόληση ιδιοκτήτης καφέ εστιατορίου στον Χολαργό και στον Παράδεισο Αμαρουσίου για 10 χρόνια.
Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πωλήσεων, Μάρκετινγκ, διαχείρισης χρόνου, Υπολογιστών, διαχείριση προσωπικού, στην Ελλάδα και σε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις.
Γνωρίζω άπταιστα Αγγλικά, Ηλεκτρονικούς υπολογιστές και λίγα Γερμανικά.