Αναζήτηση

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με ικανοποίηση και όχι εξ’ ανάγκης αποδεχόμαστε την πρόσκληση που έκανε ο δημοσιογράφος και εκδότης της τοπικής εφημερίδας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" κ. Γ. Βραχιολίδης για την διοργάνωση debate, μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων.
Το ομολογούμενο από όλους  τεράστιο έργο του κ. Γιάννη Κεχρή τόσο στο ΚΑΠΗ, όσο και στους Παιδικούς Σταθμούς του τέως Δήμου Χολαργού, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση τόσο για την αναμφισβήτητη κοινωνική του ευαισθησία, όσο και για τις ικανότητές του να ασκεί επιτυχημένη διοίκηση αντιμετωπίζοντας δύσκολα προβλήματα και βρίσκοντας σωστές λύσεις. Το έργο αυτό θα αναδειχτεί αναπόφευκτα στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί. Παράλληλα όμως θα αναδειχτούν και οι προτάσεις των υποψηφίων δημάρχων για μια σειρά από βασικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας, ενώ θα δοθούν και οι απαραίτητες εξηγήσεις για τη στάση τους κατά τη διάρκεια όλης της προηγούμενης περιόδου.
Οι προερχόμενοι από την δημοτική αρχή υποψήφιοι δήμαρχοι θα κληθούν να απαντήσουν σε σειρά ερωτημάτων που αφορούν τη στάση τους και πολλές φορές την πλήρη ή και άκριτη ταύτισή τους με τις επιλογές της απερχόμενης διοίκησης.
Αντίστοιχα, όμως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που προέρχονται από τη μείζονα ή την ελάσσονα αντιπολίτευση, πρέπει να αιτιολογήσουν την έλλειψη πειστικής αντιπολίτευσης και παρουσίασης εναλλακτικών λύσεων, ακόμη και την τοπικιστική συμπόρευση τους ορισμένες φορές, με πρόδηλα εσφαλμένες αποφάσεις της δημοτικής αρχής.
Τέλος, ακόμη και οι εμφανιζόμενοι ως καινοτόμοι-τεχνοκράτες υποψήφιοι, πρέπει αν μη τι άλλο να εξηγήσουν αν οι παρουσιαζόμενες ετερόκλητες προτάσεις τους, μπορούν να έχουν εφαρμογή στον Δήμο μας.
Η συμμετοχή όλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελεί υποχρέωση και καθήκον.  Η απόφαση που θα λάβουμε στις 18 Μαΐου θα καθορίσει την τύχη του Δήμου μας για την επόμενη πενταετία.
Η επιλογή μας θα αντανακλά ευθέως στην ποιότητα ζωής όλων μας, από την καθαριότητα και τους παιδικούς σταθμούς, μέχρι τις υποδομές και το ύψος των δημοτικών τελών. Είναι συνεπώς επιλογή ευθύνης. Είναι επιλογή ανανέωσης και ανάδειξης νέων αυτοδιοικητικών δυνάμεων που θα βασίζονται στην εντιμότητα και στην ανιδιοτελή προσφορά.

Στις 18 Μαΐου, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

Δημοσιεύτηκε στον "Ανεξάρτητο Διπλωματικό Παρατηρητή" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: