Αναζήτηση

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Νικόλαος Γ. Κακανάτσας - BιογραφικόΥπαστυνόμος Ε.Σ


Μέλος Δ.Σ Συλλόγου ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
και Οργανισμού «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» (Στήριξη στην

Πολύτεκνη Οικογένεια).
Αντιπρόεδρος Δημ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας 
Παπάγου-Χολαργού 
και Συλλόγου Στρανωμιτών ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Γεννήθηκε το 1952 στον Πειραιά και από το 1989 κατοικεί στον ΧΟΛΑΡΓΟ με την Οικογένεια του.
Το 1976 εισήχθη στην Σχολή της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΝ. Επί 31 χρονιά υπηρέτησε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και αποστρατεύτηκε το 2007 με τον βαθμό του Υπαστυνόμου.
Υπήρξε εκδότης των εφημερίδων «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ» και «ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ» (1974-1976). Εργάστηκε ως Δημοσιογράφος σε μια από τις παλαιότερες εφημερίδες της Ελλάδος, την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ» Πατρών, στον «ΦΟΙΤΗΤΗ» Θεσσαλονίκης , στον “ΜΟΡΙΑ” Αχαΐας, στους “Πειραϊκούς Αντιλάλους και δημοσίευσε άρθρα του, συνεντεύξεις και έρευνες σε περιοδικά και εφημερίδες της εποχής 1972-1976.
Υπηρέτησε τη θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία, επί 28μηνο, με ειδικότητα Γ.Γ.Κ Στατιστικός.
Από της συνταξιοδοτήσεως του (2007) έως σήμερα ασχολείται με το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ και την Υπογεννητικότητα της Πατρίδας μας. Είναι εκλεγμένο μέλος Δ.Σ Συλλόγου Τριτέκνων Νομού(Περιφέρειας) ΑΤΤΙΚΗΣ και Οργανισμού «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» (Στήριξη στην Πολύτεκνη Οικογένεια) στον οποίο διετέλεσε Γενικός Διευθυντής-εθελοντής τα έτη 1978-1979.
Είναι Αντιπρόεδρος Συλλόγου Στρανωμιτών Ναυπακτίας και Δημ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Παπάγου-Χολαργού.
Είναι παντρεμένος (1982) με την Ευαγγελία Γκανταΐφη-Κακανάτσα, Ανθυπαστυνόμο Ε.Σ. η οποία υπηρέτησε στο τμήμα Ασφαλείας/Ταυτότητες ΠΑΠΑΓΟΥ,στο Α/Τ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών και έχουν 3 παιδιά.