Αναζήτηση

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

Γεράσιμος Γεροντής - ΒιογραφικόΓεράσιμος Γεροντής
Μηχανολόγος - Μηχανικός
Γεννήθηκα το 1963 στον Αστακό Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας και διαμένω στον Χολαργό από το 1978.

Έχω δύο γιους ηλικίας  28 και 27 ετών και μία κόρη 18 ετών.

Είμαι τελειόφοιτος Σχολής Μηχανολόγων-Μηχανικών.

Από το 1985 εργάζομαι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών στη θέση υπευθύνου τεχνικού ιατρικών αερίων.

Επίσης κατέχω τη θέση του Υπαρχηγού Πυρασφάλειας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών  με τιμητική διάκριση.

                          

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Από το 1997 έως και το 2003 διετέλεσα μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Γυμνάσιο Χολαργού και στο 2ο Λύκειο Χολαργού συμμετείχα ενεργά στους αθλητικούς αγώνες ( Αθλητική Άνοιξη) των Σχολείων Χολαργού.ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Το 2002 συμμετείχα στους «Special Olympics»  που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα  ως διαιτητής στο αγώνισμα του 5Χ5.      

Το 2009 η οργανωτική επιτροπή του «Champions League»  μέσω της Ε.Π.Ο.  μου ανέθεσε την επίβλεψη αλλά και τον ορισμό των διαιτητών για τους αγώνες 5Χ5  στην  τελετή του τελικού του  «Champions League 2009»

Το 2010 συμμετείχα  στους δοκιμαστικούς αγώνες 5Χ5  των «Special Olympics 2011» ως υπεύθυνος  για την εκμάθηση και των ορισμό των διαιτητών

και το 2011 συμμετείχα  Εθελοντικά στους αγώνες των  «Special Olympics»  σαν οργανωτική επιτροπή  για ορισμό των διαιτητών 5Χ5 που έγιναν στην Αθήνα τον Ιούνιο – Ιούλιο 2011.

Από το 2001 Συμμετέχω ενεργά έως σήμερα  στην εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας Υμηττού  ως  Δασοπυροσβέστης, παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για κατάσβεση πυρκαγιών σε δασικές εκτάσεις και αστικές περιοχές. 

 Έχω συμμετάσχει ενεργά σε κατάσβεση πυρκαγιών στο  Πεντελικό Όρος καθώς επίσης και στις μεγάλες πυρκαγιές της Πάρνηθας, του Υμηττού, της Γλυφάδας,Καισαριανής και Βύρωνα.ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Ήμουν  ποδοσφαιριστής (1977 – 1985)  σε διάφορα σωματεία της

Αθήνας και του Πειραιά.

Το 1986 εκπαιδεύτηκα στη σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Αθηνών και την ίδια χρονιά ως  εν ενεργεία Διαιτητής,  αγωνίστηκα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο σε 1344 αγώνες  επαγγελματικών κατηγοριών στην Α,Β,Γ,Δ Εθνική και σε διεθνείς αγώνες σαν Διαιτητής και   Βοηθός Διαιτητή.

Μέχρι το 2005, όπου σταμάτησα την ενεργό μου δράση, έχω  παρακολουθήσει όλα τα Σεμινάρια που έχουν πραγματοποιηθεί κατά καιρούς από την Ε.Π.Ο. και την UEFA για το Κλασσικό Ποδόσφαιρο και ΣΑΛΑΣ  [FUTSAL] και έχω συμμετάσχει σαν ομιλητής.

Από το 1996 έως το 2005  αγωνίστηκα παράλληλα και ως Διαιτητής ΣΑΛΑΣ [FUTSAL] από τους Πρώτους  μάλιστα Διαιτητές.  Συμμετείχα σε 5 τελικούς Πρωταθλήματος Κυπέλλου καθώς και σε Διεθνείς φιλικούς αγώνες που έγιναν στην χώρα μας, όπου σταμάτησα την ενεργό μου δράση.

Κατά το χρονικό διάστημα 2005 - 2011 συμμετείχα στα πρωταθλήματα ως παρατηρητής Διαιτησίας Β’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο  και Α’ κατηγορίας  ΣΑΛΑΣ [FUTSAL]. 

Το 2006 μετά από πρόταση της Ε.Π.Ο. με γνώμονα την εμπειρία και την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό ανέλαβα την Επιτροπή Διαιτησίας στο ποδόσφαιρο  ΣΑΛΑΣ  [FUTSAL]  μέχρι το 2011.

(Από την ενασχόληση μου ως επικεφαλής της Διαιτησίας), διοργανώθηκαν Σχολές Διαιτησίας,

έκανα  πρόταση στην Κ.Ε.Δ. Ε.Π.Ο. για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, το οποίο και εγκρίθηκε, μάλιστα οι παραπάνω διαιτητές αγωνίζονται σε διεθνές αγώνες  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ αλλά και ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ επιπέδου με μεγάλη επιτυχία). 
Επίσης διατέλεσα και Εκπαιδευτής διαιτητών και Παρατηρητών  FUTSAL.           
Στις δημοτικές εκλογές 2014 θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου Χολαργού, μια παράταξη νέων, όχι μόνο σε ηλικία, άφθαρτων, δραστήριων ανθρώπων με σύγχρονες ιδέες και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κεχρή καταξιωμένο ιατρό, με αξιόλογη πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Το όραμά μου για τον δήμο είναι:Αθλητική υποδομή - εγκαταστάσεις

Ένας Δήμος με σύγχρονες  Αθλητικές  Εγκαταστάσεις που θα στηρίζουν τον μαζικό, ερασιτεχνικό, λαϊκό Αθλητισμό και τα Σωματεία που αποτελούν την βάση του δίνοντας έμφαση στην υποδομή και τις ακαδημίες.Περιβάλλον – Πράσινο

Είμαι αντίθετος  σε κάθε προσπάθεια καταπάτησης, τσιμεντοποίησης «εκμετάλλευσης» του ΥΜΗΤΤΟΥ και θα αγωνιστώ για τη διατήρηση και την αύξηση πυκνότητας πρασίνου μέσα και έξω από την πόλη μας.