Αναζήτηση

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014, η τέλεση των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου, επί της Λεωφόρου Μεσογείων 222, της Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου - Χολαργού. Το συρρέον  πλήθος, που  με πρόχειρους υπολογισμούς ξεπέρασε τα 500 άτομα, έδειξε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του νέου υποψηφίου, Γιάννη Κεχρή και έστειλε το δικό του, ξεκάθαρο μήνυμα. Πλήρης αλλαγή - Αναγέννηση του Δήμου μας.

Αυτό που προκάλεσε τα έντονα σχόλια όλων, φίλων και "εχθρών", ήταν ο όγκος του πλήθους που παρευρέθηκε  στη συγκέντρωση. Χωρίς υπερβολή, παρά τις πολικές, για προεκλογική εκδήλωση, καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, ο κόσμος έδειξε ότι διψά για το νέο, το άφθαρτο, το καινοτόμο.  


Ωστόσο, αυτό που πραγματικά προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και που αποτελεί και το ξεκάθαρο μήνυμα της χθεσινής εκδήλωσης ήταν η σύνθεση του ακροατηρίου που έδειξε να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Γιάννη Κεχρή για τη δημιουργία του Δήμου Παπάγου -Χολαργού του αύριο. Συμπολίτισσες και συμπολίτες μας που προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλους τους πολιτικούς χώρους και κυρίως νέοι άνθρωποι, έδειξαν ότι αγκαλιάζουν με θέρμη το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας για έναν Δήμο πιο κοινωνικό, πιο ανθρώπινο και πιο δημοκρατικό.
 Ο Γιάννης Κεχρής, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του, δεσμεύτηκε για συνετή και διαφανή διοίκηση και για ανανέωση του πολιτικού προσωπικού του Δήμου. Αφού αναφέρθηκε στη συγκροτημένη του στρατηγική, που έχει ως αφετηρία και προτεραιότητα το τρίπτυχο : Κοινωνική Συνοχή, Διοικητική Αναδιάρθρωση, Βιώσιμη Ανάπτυξη, μίλησε στους συγκεντρωμένους με απλά λόγια, με λόγια καρδιάς. Μοιράστηκε με τους δημότες, που δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν, τους λόγους που τον ωθούν να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος, που δεν είναι άλλοι από αυτούς που των έκαναν να ακολουθήσει και να εξασκήσει το λειτούργημα της ιατρικής, δηλαδή τη θέλησή του για ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο, χωρίς ανταλλάγματα.
Εξήγησε δε ότι δεν παραμένει μόνο στην επιτυχημένη του επαγγελματική καριέρα ως ιατρού - χειρουργού - εντατικολόγου και επιλέγει αυτή τη χρονική στιγμή να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου, καθώς οι πολίτες απαιτούν πλήρη ανανέωση, κοινωνική συνένωση, επιστημονική προσέγγιση και απαγκίστρωσή από παρωχημένα μοντέλα διοίκησης. Τέλος παρουσίασε τους πρώτους 36 από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της  Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου -Χολαργού. Πρόκειται για νέους, φερέλπιδες, μορφωμένους και κοινωνικά καταξιωμένους συμπολίτες μας που ενώνουν τις δυνάμεις τους στον κοινό δρόμο για ένα εφικτό όραμα. Έναν καλύτερο και πιο ανθρώπινο Δήμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα εγκαίνια παρευρέθηκε πλήθος επισήμων προσώπων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μη, με την παρουσία του νυν Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κου Βασίλη Ζορμπά, να ξεχωρίζει. Ο κύριος Ζορμπάς τόνισε ότι όχι μόνον ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού, αλλά και ολόκληρη η χώρα χρειάζεται νέους ανθρώπους, καθαρούς και ανιδιοτελείς, όπως ο Γιάννης Κεχρής, στέλνοντας και αυτός το δικό του μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: