Αναζήτηση

Σάββατο, 8 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, η μαζική εξόρμηση των στελεχών της Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου - Χολαργού στις καφετέριες και στα "στέκια" σύναξης της νεολαίας του Δήμου μας. Η θερμή ανταπόκριση των νεαρών συμπολιτών μας υπήρξε πρωτοφανής και σίγουρα μεγαλύτερη του αναμενομένου. Οι νέοι απάντησαν με σοβαρότητα και ενθουσιασμό στο ερωτηματολόγιο που τους παραθέσαμε, στέλνοντας ξεκάθαρα το δικό τους μήνυμα. Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα ότι η νεολαία μας, το μέλλον του τόπου, διψά για ουσιαστικές αλλαγές. Διψά για ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες αποφάσεις που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα και τα προβλήματά της. 
Ο τρόπος με τον οποίο μας αγκάλιασαν οι νέοι άνθρωποι, η διάθεση που επέδειξαν και η προτροπή τους για άμεση αλλαγή του τοπίου στον Δήμο μας δίνει τεράστια χαρά και αστείρευτη δύναμη να συνεχίσουμε στον δύσκολο δρόμο της αναγέννησης. 
Η Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου - Χολαργού, με επικεφαλής τον Γιάννη Κεχρή, αποτελεί τη μόνη εγγύηση για συνεχή διάλογο με την κοινωνία και τους νέους. Θέτουμε ως προτεραιότητά μας τη συμμετοχή των νέων συμπολιτών μας στα κοινά και τη Διοίκηση του Δήμου μας. Συνεχίζουμε αταλάντευτα την προσπάθεια να κάνουμε τη νέα γενιά ενεργό συμμέτοχο στην ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας αφορούν όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: