Αναζήτηση

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΗΠΙΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ


Γράφει ο
Αλέξανδρος  Ι.Νομικός
Ιατρός-Παθολογοανατόμος
Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Λίγος καιρός έμεινε μέχρι τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές και από εκπροσώπους συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης, καλλιεργείται κλίμα διχασμού και προσωπικής αντιπαράθεσης στο Χολαργό. Βαρύτατοι υπαινιγμοί, κατηγορίες για δήθεν συκοφαντικές επιθέσεις, καθώς και μακροσκελείς αναρτήσεις που χωρίς να κατονομάζουν φωτογραφίζουν υποψηφίους αλλά και εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους έρχονται στο φως της δημοσιότητος.
Αβίαστα λοιπόν έρχονται στο νου ορισμένα αμείλικτα ερωτήματα:

Ποιο είναι επιτέλους το πρόγραμμα αυτής της Δημοτικής παράταξης, που μπλέκει την έννοια του δήμου, με την έννοια της πόλης; Αλήθεια, ΜΑΖΙ για ποια ΠΟΛΗ είστε αγαπητοί φίλοι; Τον Χολαργό, τον Παπάγο ή τη Λάρισα; Να σας θυμήσω πως οι έννοιες δήμος και πόλη δεν είναι ταυτόσημες;

Ποιος ψήφισε τι; Αλήθεια είναι ντροπή κάποιος να ψηφίζει στα περισσότερα θέματα, σύμφωνα με την ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ, ακολουθώντας την οδό της επιλογής με βάση την αρχή της πλειοψηφίας, της συνέπειας και της σοβαρότητας; Συμφωνούν άραγε με αυτές τις απόψεις που εξέφρασε σήμερα ηγετικό στέλεχος της εν λόγω παράταξης και τα στελέχη της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ που κατέχουν ύψιστες θέσεις στη διοίκηση του δήμου μας; Αν όχι οφείλουν να διαφοροποιηθούν. Αν ναι να παραιτηθούν από τις θέσεις που κατέχουν.

Στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, δεν υπάρχουν πρωτοκλάσατα και μη στελέχη. Όλοι είναι ίσοι και αγωνίζονται για το καλό του δήμου μας. Δεν έχουν ανάγκη ούτε κοινωνικής καταξίωσης, γιατί την έχουν, ούτε αντιμισθιών ή άλλων παροχών.

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν επιτέλους, γιατί το απαιτούν οι περιστάσεις. Ας σταματήσει εδώ ο κατήφορος. Οι δήθεν κήρυκες της ενότητος, σήμερα οδηγούν τα πράγματα στη ρήξη
ΖΕΥΣ ΓΑΡ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΚΟΜΠΟΥΣ ΥΠΕΡΕΧΘΑΙΡΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: