Αναζήτηση

Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Ο Κεχρής απαντά σε πλήθος ερωτήσεων που του απευθύνουν οι εκπρόσωποι του Τοπικού Τύπου


Ιδρυτική Διακήρυξη

Ο Αλέξανδρος Νομικός μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό αναγιγνώσκει την Ιδρυτική Διακήρυξη της «Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου - Χολαργού» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κεχρή.
Ολιγόλεπτος Χαιρετισμός Κεχρή

Ο Γιάννης Κεχρής επιχειρεί μια συνοπτική ανασκόπηση της δράσης της παράταξης τον τελευταίο χρόνο.

Κεχρής: Γιατί αποχώρησα από τους Ενεργούς Δημότες
Ο Γιάννης Κεχρής απαντά στα ερωτήματα του Μάκη Βραχιολίδη και εξηγεί γιατί διαχώρισε την θέση του από τον Δημήτρη Νικολάου και ακολούθησε τον δικό του δρόμο. Κάνει κριτική και αυτοκριτική για την διοίκηση Νικολάου και δηλώνει ότι στηρίζει το θετικό της έργο. Εξηγεί γιατί ψήφισε τα δάνεια και αναλύει το χρέος που δημιούργησε η Διοίκηση Νικολάου δηλώνοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτού οφείλεται σε λήψη δανείων για ανάπτυξη και ένα μέρος αυτού σε λήψη δανείων για κάλυψη ληξιπρόθεσμων οφειλών. Αποδεικνύει ότι το χρέος αυτό ήταν απόλυτα και εύκολα διαχειρίσιμο. Τέλος, αναδεικνύει ποια ήταν η κυρίαρχη αδυναμία της Διοίκησης αλλά και της αντιπολίτευσης Νικολάου.


 

Συζήτηση για σενάρια συνεργασίας

Ο Γιάννης Κεχρής απαντά στον κ. Δεληγιάννη για το ενδεχόμενο συνεργασία με άλλους υποψηφίους. Αναφέρει ότι ξεκίνησε την προσπάθεια εδώ και ένα χρόνο και δεν μπορεί να την σταματήσει «στο παρά πέντε». Επιπλέον, αναφέρει ότι τα 65 άτομα που υπόγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη αποφάσισαν να κατέβουν ως ανεξάρτητη παράταξη με τον υποφαινόμενο ως επικεφαλής. Δεν δικαιούται  συνεπώς να συζητά για συνεργασίες με άλλον επικεφαλής. Τέλος απευθύνεται στα πρωτοκλασάτα στελέχη της σημερινής Διοίκησης και τους ζητά να δικαιολογήσουν ή να απολογηθούν για την ψήφο ή εισήγησή τους μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για μια σειρά θεμάτων που υποβάθμισαν τον Δήμο και δίχασαν τις δύο κοινότητες.
Οικονομική Διαχείριση «Νομικών Προσώπων» Διοίκησης Νικολάου.
Ερώτημα Καραμανέα.


 

Απαντήσεις Κεχρή σε μια σειρά ερωτημάτων.

1. Ερώτημα Κουγιουμτζόπουλου για το Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (2014 -2020) την  Συμπαγή Ολοκληρωμένη Πρόταση;
Απάντηση Κεχρή: Οικονομική Πολιτική της αυριανής Διοίκησης
2. Ερώτημα Γρυναντάκη (Παπάγου – Πολιτεία) για την Ενοποίηση των δύο κοινοτήτων;
Απάντηση Κεχρή: Το κάθε πρόβλημα του Δήμου πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ανάλογα με την σοβαρότητά του και όχι με την γεωγραφία του. Ο Δήμος δεν είναι «Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία» και δεν νοούνται  ποσοστώσεις μεταξύ των κοινοτήτων.
3. Ερωτήματα Βραχιολίδη:  α) για τους κάδους ανακύκλωσης και β) για το οικόπεδο του πρώην ιδιωτικού σχολείου Νικολοπούλου
4. Ερώτημα Δεληγιάννη για την προτεραιότητα της αυριανής Διοίκησης
Απάντηση Κεχρή: Δημιουργία δικτύου κοινωνικής αλληλοϋποστήριξης. 
Επίλογος Συνέντευξης ΤύπουVIDEOS:myxolargosΔεν υπάρχουν σχόλια: