Αναζήτηση

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΕΙΔΗ……..ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!!!

                                                              Γράφει η
                                                              Ιωάννα Κουρή


Όταν ο κανόνας γίνεται εξαίρεση και η θεωρία πράξη, τότε ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι κάτι έχει αλλάξει.


Ο Γιάννης Κεχρής, επικεφαλής του συνδυασμού μας «Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού» εδώ και έξι χρόνια έχει αποδείξει την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα του Δήμου μας. Και το έχει αποδείξει με τις θέσεις που έχει διατυπώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον Τοπικό Τύπο, σε κάθε θέμα που έχει τεθεί.


Θεωρεί εκτός των άλλων ότι οι δημότες πρέπει να ενημερώνονται αναλυτικά για κάθε πρόβλημα που έχει να κάνει με την καθημερινότητά τους και πρωτίστως με την υγεία τους.


Μετά λοιπόν την τραγική διαπίστωση ότι ο Δήμος μας στερείται καθαριότητας σε κάθε σχεδόν γωνιά του, αποφασίσαμε ως «Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου – Χολαργού» άμεσα να κάνουμε γνωστό στους συνδημότες μας, τι ακριβώς έχει συμβεί  στον τομέα της καθαριότητας και να προτείνουμε τις ενδεδειγμένες λύσεις.


Αποτυπώσαμε σε χαρτί το πρόβλημα, όχι μόνο περιγράφοντας το, αλλά και διατυπώνοντας σαφώς την θέση μας  απέναντι σε αυτό. Όλοι εμείς που αποτελούμε μέλη του συνδυασμού του, κληθήκαμε να βοηθήσουμε, ώστε να διανεμηθεί στους συνδημότες μας, προκειμένου να ενημερωθούν.


Το φυλλάδιο διατέθηκε στα σημεία:


Στη βιολογική λαϊκή της Παρασκευής στην οδό Σύρου

SM  Σκλαβενίτη, Βασιλόπουλο και Μαρινόπουλο

Στο Αρτόραμα της Αναστάσεως

Στη λαϊκή της Δευτέρας επί της οδού Φανερωμένης

Σε όλα τα καφέ και καταστήματα του Χολαργού

Στην Ολυμπιάδα και στην Λέσχη Αξιωματικών στον Παπάγο


Η ανταπόκριση του κόσμου μας αγκάλιασε ευχάριστα, ξαφνιάζοντάς μας, όχι γιατί δεν το περιμέναμε, αλλά γιατί φάνηκε ότι είχαν ανάγκη αυτήν την ενημέρωση. Πολλοί συμπολίτες μας απογοητευμένοι  από το αποτέλεσμα της διαχείρισης του Δήμου από τον κ. Ξύδη και τους  συνεργάτες του βρήκαν την ευκαιρία να εκφράσουν τα παράπονά τους, συχνά με ειρωνεία ή και επιθετικότητα, για την σημερινή Διοίκηση. Άλλοι πάλι βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν για πολλά άλλα θέματα, όπως αυτό των πεζοδρομίων, της ασφάλειας, της τοπικής συγκοινωνίας, αλλά και της οικονομικής κρίσης γενικότερα.


Τα γεμάτα φρεσκάδα και γλυκιά ευγένεια πρόσωπα  των ανθρώπων του συνδυασμού μας όμως κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη του κόσμου.


Ναι, η οικονομική κρίση και  η αδυναμία της σημερινής Διοίκησης να βρεθεί δίπλα στον Δημότη αμβλύνοντας τις συνέπειές της, επηρεάζουν την ζωή και καθημερινότητα μας. Οφείλουμε, πέρα από την καταγραφή των προβλημάτων του Δήμου μας και την καταγγελία της Διοίκησης για την αδυναμία της να τα επιλύσει να καταθέσουμε την πρόταση επίλυσης τους. Και αυτό ακριβώς επιτύχαμε να κάνουμε με την παρέμβασή μας για το θέμα της καθαριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: