Αναζήτηση

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΄Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΩΝ;


Η περιοδεία του Γιάννη Κεχρή στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην ευρύτερη περιοχή της.
                                                                                                                                                   
                                                                          Γράφει η
                                                                          Ιωάννα Κουρή


Ισως, κάποιοι συντοπίτες μας να θεωρούν το πέρασμά μας ,  από τις γειτονιές του Δήμου μας, ως άσκηση.. Ισως, κάποιοι άλλοι να το θεωρούν επικοινωνιακό τρυκ. Σε κάθε περίπτωση, κάνουν λάθος.. Δεν είναι άσκηση βήματος. Είναι άσκηση ετοιμότητας. .Για όσα ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ…Για όσα έχει ανάγκη η τοπική μας κοινωνία…Όχι για τις υποσχέσεις, αλλά για τις λύσεις.. Για να αντλούμε από όλους δύναμη  να συνεχίσουμε,  φτάνοντας στο στόχο μας. Να κάνουμε τη ζωή των συνδημοτών μας καλύτερη. Για να αντέξουμε . Για να μπορέσουμε όλοι μαζί, κι όχι ο καθένας χωριστά.


Ο Γ. Κεχρής, συνεπής με όλους εμάς τους συνεργάτες του και συνοδοιπόρος στα προβλήματα των δημοτών, ακόμη μια φορά απέδειξε στην πράξη, ότι όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπινες ζωές , δεν πειραματίζεσαι. Δεν υπονομεύεις. Δεν παίζεις.. Παρεμβαίνεις δυναμικά και αντιδράς, άμεσα.


Πλατεία Δημοκρατίας σήμερα 28/9/2013….ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ!!!


Το σημερινό μας βάδισμα στην περιοχή και η κουβέντα μας με τον κόσμο, απλά επιβεβαίωσε, όσα με τα μάτια μας είδαμε…

Εγκατάλειψη

Μαρασμός

Έλλειμμα κουλτούρας και αισθητικήςΙδια προβλήματα παντού


Έλλειμμα στην καθαριότητα και στο φωτισμό

Αναξιοποίητος περιβάλλοντας χώρος

ΕπικινδυνότηταΜια μοναξιά που σε θυμώνειΝαι, οι συνδημότες μας έχουν προβλήματα και φωνάζουν για λύσεις. Δεν αρκούν πια οι υποσχέσεις..  Γι αυτό , ο επικεφαλής του συνδυασμού μας, ο Γ. Κεχρής έχει ένα στόχο . Να καταφέρει να ενώσει τον κοινωνικό ιστό, όχι μοιράζοντας υποσχέσεις, αλλά προσφέροντας ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε όλα τα επίπεδα, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και του πιο αδύναμου συμπολίτη μας.
Στο καφενεδάκι της Βενιζέλου –όπου καταλήξαμε-, αφήσαμε τη σκέψη μας να εκφράσει το λόγο της, για όσα θα αποτελέσουν πυλώνα του σκοπού όλων μας.


Να συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, μπροστά στην τοπική κοινωνία, δίπλα στους ανθρώπους της, σχεδιάζοντας τρόπους και μεθόδους, μέσα από την αναβάθμιση των Υπηρεσιών του Δήμου μας, ώστε να πετύχουμε, όλα εκείνα που απέτυχαν να πραγματοποιηθούν μέχρι σήμερα.. Ακόμη και τα αυτονόητα!!!


                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια: