Αναζήτηση

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

΄Ενας Δήμος, μια Γειτονιά

                                                       Γράφει η 
                                                             Ιωάννα Κουρή

Η διαφορά του συνδυασμού μας από τους υπόλοιπους συνδυασμούς του Δήμου μας δεν είναι αριθμητική...

Ο επικεφαλής Γ.ΚΕΧΡΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ!   ΥΛΟΠΟΙΕΙ!!!  Ακούει τα προβλήματα των συμπολιτών μας, τα καταγράφει και παρεμβαίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, προτείνοντας και υλοποιώντας λύσεις...

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, μέρος της ομάδας του συνδυασμού μας συναντήθηκε μαζί του στις 11.00 το πρωί στο καφέ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ στον Παπάγο και επισκεφτήκαμε τα περισσότερα από τα καταστήματα της περιοχής, προκειμένου να δηλώσουμε με την παρουσία μας στους ιδιοκτήτες , τη στήριξή μας,αλλά και να ακούσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους και αφορούν στις υπηρεσίες του Δήμου .

Στη συνέχεια, επισκεφτήκαμε τη Λέσχη Αξιωματικών, όπου συζητήσαμε με τους παρευρισκόμενους απόστρατους αξιωματικούς, για την κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών και την επικρατούσα κατάσταση στο Δήμο.

Η αποτίμηση της ημέρας πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα στον ίδιο χώρο, όπου η ομάδα μας , εμφανώς ικανοποιημένη από την αποδοχή των συμπολιτών μας, όρισε την επόμενη επίσκεψή μας σε καταστήματα της περιοχής του Χολαργού, για τον επόμενο  μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: